Kreekmonde 64 Nieuwegein

Aangekocht: Kreekmonde 64 Nieuwegein Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

Succesvol aangekocht!

Queridostraat 7 te Utrecht

Aangekocht: Queridostraat 7 Utrecht Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

Sfeervolle benedenwoning met veel lichtinval, erker en openhaard, vanuit de slaapkamer zo de tuin in kunnen lopen, badkamer met ligbad en douche, twee slaapkamers en nog aparte studeer/werk/kleedkamer en een ontzettend sfeervolle achtertuin.

De woning is gelegen in de populaire wijk Nieuw-Engeland en deze wijk kenmerkt zich door het dorpse gevoel. Toch ligt de woning op korte afstand van het centrum van Utrecht en het centraal station. Ook scholen, winkels en supermarkten bevinden zich op korte afstand.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je een huis kopen in Utrecht? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Utrecht: Beumer Garantiemakelaars Utrecht. Wil je graag een huis kopen in Utrecht maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Utrecht en omstreken! Neem gerust contact met ons op.

Balkstraat 46 Utrecht

Aangekocht: Balkstraat 46 Utrecht Vraagprijs: € 419.000,- k.k.

Uitstekend onderhouden ruime hoekwoning met een voor- en achtertuin en royale vrijstaande stenen schuur. Deze goed afgewerkte en met aandacht voor detail gerenoveerde woning beschikt over 4 slaapkamers en is in de afgelopen jaren voorzien van een mooie eikenhouten lamelparketvloer, luxe keuken en badkamer. De beschutte en zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten.