Actievoorwaarden

Je bent eruit, je gaat je huis verkopen! Natuurlijk ben je enorm blij dat er veel bezichtigingen gepland staan bij jouw huis maar het kan ook de nodige stress veroorzaken. Je durft amper iets aan te raken want je wilt je huis zo opgeruimd mogelijk houden.

Wij hebben een oplossing! Wij voeren de bezichtigingen uit terwijl jij slaapt en ontbijt in het goednieuwe BUNK hotel midden in Utrecht. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je huis spic en span is voordat je de deur dichttrekt. Wij regelen de rest. 

Actievoorwaarden

– De actieperiode is geldig vanaf maandag 25 maart t/m maandag 3 mei.
– De actie is als volgt: zet je woning bij ons in de verkoop en krijg een gratis overnachting voor twee personen inclusief ontbijt bij BUNK Hotels Utrecht
– Beumer Garantiemakelaars behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.
– Nadat de opdracht tot dienstverlening is getekend ontvang je een persoonlijke voucher. Deze voucher mag niet worden overgedragen.
– Beumer Garantiemakelaars is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
– De actie wordt je aangeboden in samenwerking met BUNK Hotels. Beumer Garantiemakelaars is niet verantwoordelijk voor de opvolging van de actie evenals eventuele ongemakken.
– Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.