Arjan Embrechts

Over Arjan Embrechts

Directeur van de vestiging Utrecht maar bovenal makelaar. Arjan, die van oorsprong uit Tilburg komt is al 20 jaar actief als makelaar in Utrecht. Woont zelf in hartje centrum. Het leukste aan het vak? “Het contact met klanten. Ik word regelmatig gebeld door relaties waarvan ik tien jaar geleden het huis heb verkocht. Ik vind het leuk dat ze nog na al die tijd nog steeds aan ons denken bij de verkoop van hun woning”

Wil je Arjan uitnodigen voor een gesprek bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaring van: Dhr. Verspeek

Na een paar gesprekken met Arjan op kantoor en in mijn woning zijn we overgegaan tot verkoop van mijn woning . Het is allemaal goed verlopen en ik werd goed op de hoogte houden en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd . Het contact met Beumer verliep erg fijn .

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Contact Arjan Embrechts

Via onderstaand formulier kun je Arjan uitnodigen voor een afspraak. Je kunt ook direct contact opnemen door te bellen naar 06-52577139 of te mailen naar aembrechts@beumer.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.