Hypotheekadvies

Heb je een nieuwe hypotheek nodig? Of wil je je huidige hypotheek veranderen? Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern. Je ontvangt hier een passend hypotheekadvies.

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen. De adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering.

Het beste advies voor jouw situatie

Bij De Hypotheekshop Utrecht-Vleuten De Meern nemen we je persoonlijke woonwensen, inkomen en toekomstplannen als uitgangspunt. Want iedereen, en dus ook elk hypotheekadvies, is uniek. Daarom vergelijken wij het complete hypotheekaanbod van ruim 30 geldverstrekkers. Helemaal onafhankelijk én op maat.

De beste keuze: ook op de lange termijn

We houden er in ons advies rekening mee dat jouw hypotheek niet alleen nu een verstandige keuze is. Het is ook belangrijk dat het in de toekomst voor jou betaalbaar blijft. We willen je een verantwoord advies geven, daarom hebben we informatie nodig over je financiële situatie. En willen we weten of er veranderingen in je leven kunnen voordoen die invloed kunnen hebben op de betaalbaarheid van je hypotheeklasten.

De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern wordt uitstekend beoordeeld op Advieskeuze.nl

 

Gratis oriënterend gesprek

Wanneer je een hypotheek moet afsluiten, komt er veel op je af. Welke hypotheekvorm moet je nemen? Hoe zit dat fiscaal? De hypotheekadviseurs bekijken samen met jou welke hypotheek het best bij je past. Ze helpen je bij het maken van de juiste keuze. Allereerst beginnen ze met een gratis oriënterend gesprek met een van de deskundige adviseurs. Tijdens dit gesprek worden een aantal onderwerpen besproken, zoals je persoonlijke wensen, toekomstplannen en financiële situatie. Er wordt uitgerekend hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je kunt lenen. Daarnaast wordt er een indicatie gemaakt van de kosten voor het hypotheekadvies. Na afloop ben je bekend met je financiële mogelijkheden.

De adviseurs van De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern

 

 

Het team van De Hypotheekshop Utrecht - Vleuten De Meern Bij De Hypotheekshop helpen we je graag

Bianca van Drie

Hypotheekadviseur

Jeroen Landzaat

Erkend Hypothecair Planner

Roland Luijer

Erkend Hypothecair Planner

Susan Kuipers – Pel

Financeel adviseur