Verzekeringen

Het kopen van een huis is een belangrijk moment in je leven en vaak je kostbaarste bezit. Uiteraard wil je dit bezit goed beschermen tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand, storm en blikseminslag. Dit geldt natuurlijk ook als je een woning verhuurd of in het bezit bent van een huurwoning. In het laatste geval is een opstalverzekering niet nodig, maar een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering is wel van belang. Maar weet je wel welke verzekeringen je daarvoor af moet sluiten?

Onafhankelijke aanbieder

Beumer verzekeringen heeft als onafhankelijke aanbieder de keuze uit een groot aantal verzekeraars. Niet alleen de premie is van belang bij je keuze voor een goede verzekering. Persoonlijk contact, bereikbaarheid van jouw adviseur, een snelle schade afhandeling én duidelijke voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Je kunt bij ons terecht voor alle verzekeringsvormen. Zowel particulier als zakelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je autoverzekering, rechtsbijstand- of doorlopende reisverzekering.

Verzekeringen

Persoonlijk contact

Wil je meer weten over onze verzekeringen? Onze verzekeringsspecialist kan voor jou een persoonlijke premieberekening maken. Natuurlijk kun je ook jouw huidige polissen laten vergelijken. Neem contact op met onze verzekeringsspecialist via verzekeringen@beumerwaltmann.nl of 030-6775800.