Je bent eruit: je gaat je huis verkopen. Dat betekent dat je een leuke en spannende tijd tegemoet gaat. Je hoopt natuurlijk dat er veel bezichtigingen voor je huis zijn maar het kan de nodige stress veroorzaken. Je durft amper iets aan te raken want je wilt je huis zo opgeruimd mogelijk houden. Beumer Garantiemakelaars biedt uitkomst!

Gratis hotelovernachting bij BUNK hotels Utrecht

Zet je je huis bij ons in de verkoop dan krijg je – helemaal gratis en voor niets – een overnachting voor 2 personen in het nieuwe BUNK hotel cadeau. Zo kun jij heerlijk relaxen, slapen én ontbijten terwijl wij je huis verkopen. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je huis spic en span is voordat je de deur achter je dicht trekt. Wij regelen de rest. Klinkt goed toch?

Hoe, wat, waar

Wat je hiervoor moet doen? Simpel: nodig één van de makelaars van Beumer Garantiemakelaars uit voor een vrijblijvend verkoopadviesgesprek, waarbij onder andere de waarde van je woning wordt bepaald. Zet je vervolgens je huis bij Beumer Garantiemakelaars in de verkoop, dan verkoop je je huis super relaxt en zonder stress!

Plan kennismakingsgesprek

Naam(Vereist)
Op welke dag wil je een afspraak maken?
Op welke tijdstip wil je een afspraak maken?
Wil je graag een hypotheekadvies?

Gratis waardebepaling aanvraag