Kras & Win Beumer Garantiemakelaars 40 jaar

Heb je een prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Je leest hieronder hoe je de gewonnen prijs kunt innen. 

Schnitt van Bakkerij Brokking
Schnitt naar keuze af te halen bij een van de vestigingen van Bakkerij Brokking. Indien de gewenste schnitt niet meer aanwezig is dan zorgt Bakkerij Brokking ervoor dat de schnitt de volgende dag klaar staat.

Prosecco
Af te halen bij jouw vestiging.

Gratis social media campagne t.w.v. € 40,-
Bij verkoop van jouw woning via Beumer Garantiemakelaars. Je woning wordt extra gepromoot op Facebook en Instagram.

40% korting op het presentatiepakket
Bij verkoop van je woning via Beumer Garantiemakelaars. Het presentatiepakket bestaat uit o.a. professionele fotografie en woningvideo, plattegronden met meetcertificaat en woningpresentatie op Funda.nl en Beumer.nl

Weber barbecue
Bij verkoop van je woning via Beumer Garantiemakelaars ontvang je een Weber barbecue type Smokey Joe met een diameter van 37 cm. Lever je winnende kraskaart in bij je vestiging en de barbecue wordt voor je besteld en thuis bezorgd.

Schnitt van Bakkerij Brokking en kans op de hoofdprijs
Gefeliciteerd! Je maakt kans op de hoofdprijs: een weekend weg t.w.v. € 400,-. Deze prijs wordt half februari 2020 verloot. De hoofdprijs kan alleen gewonnen worden door de deelnemers waarvan we een getekende verkoopopdracht hebben. Kom eerst je winnende kraskaart bij ons op de vestiging laten zien en haal vervolgens een heerlijke schnitt naar keuze op bij een van de vestigingen van Bakkerij Brokking. Indien de gewenste schnitt niet meer aanwezig is dan zorgt Bakkerij Brokking ervoor dat de schnitt de volgende dag klaar staat.

Voorwaarden kras & win actie
Er mag 1 kraskaart per klant worden ingeleverd. De kraskaarten zijn geldig en in te leveren tot 31-12-2019. Eventuele druk – en zetfouten voorbehouden.