Nieuwbouw kopen

Denk bij de zoektocht naar je droomwoning ook zeker aan een nieuwbouw woning! Naast een grote voorraad bestaande woningen beschikken we ook altijd over een groot aanbod in nieuwbouw. Dit betekent wonen op een unieke locatie in een gloednieuw huis.

Bij Beumer Nieuwbouw hebben wij verschillende nieuwbouwprojecten voor je op een rij gezet. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw dan helpen wij je graag verder.

Nieuwbouwmakelaar Utrecht Vakkundig en marktkennis

Beumer Nieuwbouw is een van de grootste nieuwbouwmakelaars in de regio Utrecht. Wij worden in veel gevallen – in het beginstadium van ontwikkeling – betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio Utrecht. Onze grote kennis van de lokale huizenmarkt zorgt er bovendien voor dat wij altijd op de hoogte zijn van huidige- en toekomstige nieuwbouwprojecten in Utrecht.

Nieuwbouwwoning zoeken Elke maand het laatste aanbod & het laatste nieuws uit de markt

Een woning kopen kan soms erg lastig zijn, vooral bij de zoektocht naar jouw droomwoning kunnen wij je adviseren welke media en platforms gebruikt worden om projecten te presenteren. Beumer Nieuwbouw helpt je graag bij het vinden van een nieuwbouwwoning. Op onze website vind je een selectie van een aantal nieuwbouwprojecten die wij in de verkoop of verhuur hebben. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod? Schrijf je dan in terwijl je ons nieuwbouw aanbod bekijkt!

Aanschaf nieuwbouwwoning Jarenlange kennis en ervaring voor het beste advies

Als je de ideale nieuwbouwwoning hebt gevonden helpen wij je graag door het proces bij de aanschaf van deze woning. Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van nieuwbouw weten wij precies waar je op moet letten bij de aankoop en welke stappen je moet doorlopen om een nieuwbouwwoning te kopen.

One stop shopping advies Je eigen woning in de verkoop en financiering

Verkoop eigen woning
Als onderdeel van Beumer Garantiemakelaars hebben wij altijd een zeer gedreven makelaar in de buurt die een waardebepaling kan afgeven van je huidige woning. Zij kunnen je zelfs helpen met de verkoop van je woning, en omdat de lijnen heel kort zijn tussen de Nieuwbouwmakelaar en de bestaande bouw makelaar weet deze precies de status van jouw nieuwbouwwoning en wanneer er gestart kan worden met de verkoop.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de diensten van onze collega’s van de bestaande bouw, kijk dan hier.

Financiering nieuwe woning
Het kopen van een nieuwe woning neemt best wat financiële onzekerheden met zich mee. Een van de voordelen van ons is dat wij nauw samenwerken met de Hypotheekshop. Wanneer je een gesprek hebt gehad met één van onze nieuwbouwadviseurs zetten we je graag aan tafel bij één van de financiële adviseurs die jou precies kunnen uitleggen hoe een hypotheek werkt en wat de maandlasten gaan worden. Benieuwd naar de Hypotheekshop? Bekijk dan de website.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.