Skip to content

The Switch

1234 Nieuwegein

Beumer Vleuten - De Meern
Neem contact met mij op

0 vrij van 59

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Huur Nieuwegein The Switch

Binnenkort te huur in Nieuwegein !

Wonen in The Switch staat voor comfortabel wonen met àlles wat je nodig hebt aan voorzieningen in de buurt. Of het nu de huisarts, fysiotherapeut, sporten of je dagelijkse boodschappen betreft, alles vind je op een steenworp afstand. Maar The Switch biedt met meer, alle appartementen worden gestoffeerd opgeleverd. Dat betekent dat de wandafwerking is gedaan, de PVC-vloer al is gelegd en ook de gordijnen al zullen hangen. Je hoeft dus alleen maar je bank neer te zetten en je kunt wonen!

Het gebouw aan de Wattbaan 5 dat voorheen dienst deed als kantoorruimte zal worden getransformeerd naar luxe appartementen aan zowel de buitenkant als aan de binnenkant. De 59 appartementen twee- en driekamerappartementen met een omvang van circa 42 m² tot circa 75 m²zullen bestaan uit middeldure en vrije sector huurappartementen.

The Switch ligt in de wijk Rijnhuizen. Rijnhuizen is een bijzondere wijk in Nieuwegein. Op nog geen 15 autominuten van de stad Utrecht, aan het Merwedekanaal. Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen zijn de parels van Rijnhuizen. In Fort Jutphaas is het restaurant Celine gevestigd alwaar je heerlijk op bijna sterren niveau kunt eten. Voor de sportievelingen zijn er een hockey- en tennisvereniging om de hoek. Heb je liever zin in een mooie wandeling? Dan doe je toch gewoon een rondje om het Fort, al het moois hier is onderdeel van de Hollandse Waterlinie.

Nieuwegein telt bijna 64.000 inwoners, ligt in heerlijk gelegen in het hart van het land. Dicht bij Utrecht en perfect bereikbaar door haar tramfaciliteiten, uitvalswegen naar de A2, A12 en A27 en goede busverbindingen. Ook beschikt Nieuwegein over een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit The Switch is het levendige centrum City Plaza slechts 8 minuten fietsen en de binnenstad van Utrecht ligt op 25 minuten fietsen.

De appartementen worden naar verwachting in de zomer van 2021 opgeleverd.

  • 42-75 m2

Kenmerken The Switch

Overdracht

Prijs
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte42-75 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes The Switch

Maandlasten The Switch

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies

Ligging project 'The Switch'