Skip to content

Laurierkwartier

3541 RA Utrecht

11 vrij van 97

Project website

€ 860,- t/m € 1.355,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Huur Utrecht Laurierkwartier

VERHUUR FASE 1 GESTART: De verhuur van fase 1 is gestart: bestaande uit 11 vrije sector eengezinswoningen, type De Esdoorn. Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat.
De oplevering staat gepland voor medio juli 2021. Zodra de woningen uit fase 1 zijn opgeleverd is de binnentuin en parkeergarage nog niet gereed. Deze zijn naar verwachting eind 2021/begin 2022 gereed.

Fase 2: Naar verwachting gaan de overige 86 midden- en vrije sector huurwoningen na de zomer in verhuur. Deze woningen worden begin 2022 opgeleverd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief op hureninlaurierkwartier.nl en je wordt op de hoogte gehouden.

De woningen zijn gelegen in de populaire woonwijk Hoge Weide te Utrecht. Leidsche Rijn Centrum heb je op loopafstand, Utrecht stad op fietsafstand en een goede ontsluiting op de snelwegen A2 en A12. Wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd? Meld je aan via de projectwebsite: hureninlaurierkwartier.nl dit kan zowel voor fase 1 als fase 2 (verwachte start verhuur 3e kwartaal 2021).

Het project Laurierkwartier bestaat uit totaal 97 huurwoningen (middenhuur en vrije sector huur) waarvan het grootste gedeelte in het middeldure huursegment. Het woningaanbod bestaat uit appartementen in diverse groottes, grondgebonden woningen en woningen aan een dek waaronder wordt geparkeerd. In totaal komen er 50 appartementen en 47 grondgebonden woningen die volledig met keuken en ingerichte badkamer worden opgeleverd. Hier woon je rondom een mooie groene uitnodigende binnentuin, waar alle bewoners gebruik van mogen maken.

Alle woningen hebben een royaal terras of tuin en grenzen aan een prachtige gemeenschappelijke binnentuin. De binnentuin heeft van alles te bieden: een plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, samen te eten bij een van de picknickbanken, te tuinieren, te spelen, te bewegen, of te genieten van de zon en het groen. Hier zit je heerlijk alleen óf samen met je buren van het zonnetje en een koffie of een wijntje te genieten.

Kenmerken voor het project Laurierkwartier is een stedelijk, gesloten bouwblok, bestaande uit verschillende woningen met veel diversiteit en accenten in de gevels. Het hoekpand, gelegen op de kruising tussen de Laurierweg en de Rijnkennemerlaan, heeft een markante uitstraling door zowel zijn architectuur als door de functie van hoofdentree met een prominente trap richting de binnentuin.

De woningen van project Laurierkwartier zijn zeer duurzaam en energiezuinig dat onder meer tot uitdrukking komt door een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) lager dan 0 mede door de vloerverwarming, zonnepanelen en goede isolatie.

Project Laurierkwartier ligt in Hoge Weide, een nieuwe buurt in het populaire Leidsche Rijn. Hier woon je tussen parken, op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Utrecht. Leidsche Rijn heeft een stads aanbod van winkels, cultuur en goede restaurants, maar ook ruimte om te spelen, te groeien, te sporten, te leven. En verrassend veel leuke plekken voor jong en oud!

Schrijf je snel in voor één van de schitterende woningen in dit project.

  • 60-133 m2
  • 129 m2
  • 156-348 m3

Kenmerken Laurierkwartier

Overdracht

Prijs€ 860,- t/m € 1.355,-
StatusTe huur

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud156-348 m3
Woonoppervlakte60-133 m2
Perceeloppervlakte129 m2

Overig

Project websiteLaurierkwartier

Bouwtypes Laurierkwartier

11 vrij van 11

De Esdoorn

t/m € 1.355,-

Nieuwbouw huren zonder te hoeven wachten? Dat kan in fase 1 van het nieuwbouwproject Laurierkwartier te Utrecht. De eerste 11 woningen van dit project worden naar verwachting juli 2021 opgeleverd! Zodra de woningen uit fase 1 zijn opgeleverd is de binnentuin en parkeergarage nog niet gereed. Deze zijn naar verwachting eind 2021/begin 2022 gereed.

De 11 woningen zijn gelegen in de populaire woonwijk Hoge Weide te Utrecht. Leidsche Rijn Centrum heb je op loopafstand, Utrecht stad op fietsafstand en een goede ontsluiting op de snelwegen A2 en A12. Wat wil je nog meer?

Schrijf je in op hureninlaurierkwartier.nl

Het type Esdoorn laat zich als volgt omschrijven:
De 11 ruime vrije sector eengezinswoningen variëren in oppervlakte tussen 126– 133 m2 en hebben 3 slaapkamers. De woningen hebben een ruime voortuin en een achtertuin met berging. Hier kun je heerlijk zitten lezen en spelen kinderen fijn buiten.

De woningen hebben een heerlijke leefkeuken voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, Inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Vanuit de ruime woonkamer stap je via de schuifpui zo de tuin in. Doordat de tuinen grenst aan de binnentuin grenzen geniet je van het groen om je heen en kunnen kinderen veilig zelfstandig spelen. De ruime leefkeukens bevinden zich aan de voorzijde van de woningen. Op de eerste verdieping vind je de drie slaapkamers en de badkamer met luxe sanitair (toilet, douche, bad, dubbele wastafel en spiegel). Vier woningen hebben dankzij de riante dakkapel op zolder een extra grote zolderverdieping. Maak hier een extra werk- of hobbykamer van, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook hebben al deze woningen zonnepanelen waarvan de opgewekte energie ten goede van de huurders komt, zo heb je dus een lagere energierekening.

Alle woningen hebben een achtertuin en grenzend aan een prachtige gemeenschappelijke binnentuin. De binnentuin heeft van alles te bieden: een plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, samen te eten bij een van de picknickbanken, te tuinieren, te spelen, te bewegen, of te genieten van de zon en het groen. Hier zit je heerlijk alleen óf samen met je buren van het zonnetje en een koffie of een wijntje te genieten.

Kenmerken voor het project Laurierkwartier is een stedelijk bouwblok, bestaande uit verschillende woningen met veel diversiteit en accenten in de gevels. Het hoekpand, gelegen op de kruising tussen de Laurierweg en de Rijnkennemerlaan, heeft een markante uitstraling door zowel zijn architectuur als door de functie van hoofdentree met een prominente trap richting de binnentuin.

De woningen van project Laurierkwartier zijn zeer duurzaam en energiezuinig dat onder meer tot uitdrukking komt door een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) lager dan 0 mede door de vloerverwarming, zonnepanelen en goede isolatie.

Project Laurierkwartier ligt in Hoge Weide, een nieuwe buurt in het populaire Leidsche Rijn. Hier woon je tussen parken, op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Utrecht. Leidsche Rijn heeft een stads aanbod van winkels, cultuur en goede restaurants, maar ook ruimte om te spelen, te groeien, te sporten, te leven. En verrassend veel leuke plekken voor jong en oud!

Let op: de genoemde huurprijzen zijn exclusief de huurprijs € 80,- per maand voor de parkeerplaats en exclusief de servicekosten voor de parkeerplaats € 12,50 per maand en algemene servicekosten € 37,50 per maand.

Schrijf je snel in voor één van de schitterende woningen in dit project.

  • 126-133 m2 Woon opp.
  • 116-129 m2 Perceel opp.
  • 327-345 m3 Inhoud

Maandlasten Laurierkwartier

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies

Ligging project 'Laurierkwartier'

Ontwikkelaars