Skip to content

De Haar Buyten

3455 RV Haarzuilens

0 vrij van 0

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Haarzuilens De Haar Buyten

FABELACHTIG WONEN IN HAARZUILENS

Op drie prachtige locaties nabij het dorp Haarzuilens, vlak bij de stad Utrecht, maar toch midden in de natuur, kunt u straks wonen in één van de 16 exclusieve woningen. In de komende periode zullen wij drie locaties, aan de Ockhuizerweg 35 en 39 en achter de Rijndijk 2-4, ontwikkelen.

MODERN WONEN TE MIDDEN VAN HISTORIE EN NATUUR

De nieuwe woonlocaties bevinden zich midden in de natuur, met fraaie uitzichten over landerijen, natuurgebieden, de Haarrijnse Plas en in de nabijheid van Parkbos en Kasteel De Haar. Het gebied kent een lange geschiedenis met in het middelpunt het middeleeuwse ‘Huis de Haar’, welke aan het einde van de 19e eeuw is verbouwd tot het grootste kasteel dat Nederland rijk is.

Blijf op de hoogte door u als geïnteresseerde aan te melden op dehaarbuyten.nl

ONTDEK DE OMGEVING

Trek stevige schoenen aan en ontdek het schitterende Haarzuilens, uw toekomstige woon-omgeving. Diverse wandelingen leiden u over historische paden, langs oude oeverwallen van de Oude Rijn, langs landerijen, de Haarrijnse Plas en natuurlijk niet te vergeten de tuinen van Kasteel De Haar. Ook zijn er diverse fietspaden aangelegd in de omgeving, die kunnen dienen als heerlijke uitvalswegen voor een fijne fietstocht op een warme zomeravond. De verschillende gelegenheden in en rondom Haarzuilens, zoals restaurants en cafés met terrassen, maken uw wandeling of fietstocht compleet.

  • 155-300 m2

Kenmerken De Haar Buyten

Overdracht

Geen eigenschappen

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte155-300 m2

Overig

Project websiteDe Haar Buyten

Bouwtypes De Haar Buyten

Maandlasten De Haar Buyten

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies

Ligging project 'De Haar Buyten'

Ontwikkelaars