Nieuwe vestiging

Ben jij ambitieus, ondernemend en is het jouw droom een eigen makelaarskantoor te starten? Of bezit jij al een makelaarskantoor maar wil je graag groeien? Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze makelaars en willen ons netwerk graag uitbreiden dus dit is je kans!

Regio

Sluit je aan

Beumer Garantiemakelaars is een gerenommeerd en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in De Meern, Maarssen, Utrecht en Wijk bij Duurstede. Het succes van onze werkwijze en enthousiasme blijft niet onopgemerkt, we worden op Funda beoordeeld met gemiddeld een 9,2.

Door de groeiende vraag naar onze dienstverlening in een steeds groter gebied in de provincie Utrecht staan wij ervoor open werkgebieden aan ons netwerk van kantoren toe te voegen.

Missie

Onze missie en visie

Missie: Beumer Garantiemakelaars is er voor alle huizenbezitters en woningzoekenden in de regio Utrecht. Transparantie en vertrouwen is de basis van onze relaties. Door continue bijscholing van medewerkers behouden we kennis van de markt. We leveren niet in op kwaliteit maar staan achter ons full-service principe.

Visie: Beumer Garantiemakelaars zet haar kennis, ervaring en de meest innovatieve middelen in om onze opdrachtgevers uitstekend te kunnen bedienen in een continue veranderende markt. Onze ambitie is het meest klantgerichte en innovatieve makelaarskantoor te zijn in de regio.

Wat is mijn huis waard?

Jij bent

  • Een makelaar met passie, een groot netwerk en uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Kundig. Je kent je werkgebied als je broekzak, onderhandelen is voor jou een tweede natuur en je geeft relaties waardevolle informatie.
  • Een winnaar. Je wilt hét makelaarskantoor van jouw werkgebied zijn en je staat bekend als een sociale en actieve makelaar.
  • Zeer klantgericht en een kei in relatiemanagement. Jouw klanten komen terug en potentiële klanten willen je graag leren kennen.
  • Een gecertificeerde makelaar. Je beschikt over een afgeronde RMT-opleiding.
Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Beumer Garantiemakelaars is actief op het gebied van zowel bestaande bouw als nieuwbouw heeft alles in huis om van jouw vestiging een succes te maken.

Wij hebben een eigen marketingafdeling die voor jou de meest uitlopende online – en offline campagnes kan opzetten, operationele afdeling die administratieve, financiële en juridische werkzaamheden uit handen neemt, eigen fotograaf in dienst, professioneel opleidingsprogramma, samenwerking met best presterende Hypotheekshop en een plek in een vooruitstrevende organisatie met een goede naamsbekendheid.

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden?

Laten we dan snel kennis maken! Wij zijn er van overtuigd dat jouw lokale ondernemerschap gecombineerd met de expertise, capaciteit en inkoopvoordeel van onze organisatie het verschil gaat maken.

Mail snel je motivatie en CV naar Erik Bosman via ebosman@beumer.nl en wellicht start jij nog dit jaar je eigen makelaarskantoor!