Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Snel en makkelijk contact met de makelaar en de medewerkers op kantoor. Reageren snel op vragen. Hebben ons goede geholpen bij de verkoop van ons appartement.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Fijne begeleiding door Arjan en de rest van het team! Van te voren heeft Arjan het traject duidelijk uitgelegd en duidelijke, reële verwachtingen geschept. Uiteindelijk voor een hele mooie prijs de woning verkocht. We werden tussentijds ook goed op de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

We zijn zeer tevreden met Birgit van Beumer Garantiemakelaars. Gestart met fijne gesprekken en een duidelijke offerte. Tijdens het opnemen van de woning zijn mooie foto's gemaakt en een film. Er was vervolgens sprake van goede zichtbaarheid op Funda. Een plus was de zeer volledige brochure bij de woning, inclusief lijst van zaken en vragenlijst. Het proces van bezichtigingen en komen tot verkoop verliep ook voorspoedig. Wat we daarbij zeer waardeerden is dat het proces uit netjes verliep richting de geïnteresseerde partijen en kijkers. Uiteindelijk zijn we tot een snelle en soepele verkoop overgegaan. Ik zou Beumer zeker aanraden aan anderen!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Bij de eerste kennismaking had ik een goed gevoel dat ik met jullie in zee wil gaan. Duidelijk uitleg over de volgen traject, wat helemaal klopt met de uit eindelijke verkoop. Ben zeer goed tevreden over het geheel!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Mijn makelaar was prettig in het contact, goed bereikbaar en zij heeft mijn appartement snel verkocht voor een goede prijs. Ze kende het appartement zeer goed omdat ze soortgelijke appartementen verkocht had. Ze was goed bereikbaar en afspraken konden snel gemaakt worden. Ik ben er erg tevreden mee

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Vanaf het eerste moment verliep de communicatie al goed. Afspraken werden snel gemaakt en nageleefd. De fotograaf heeft mooie foto's gemaakt, die wij snel al konden beoordelen zodat ons huis snel online kon. Vanaf het moment dat ons huis in de verkoop was zijn we altijd goed op de hoogte gehouden over het aantal afspraken. Na elk blok van kijkers kregen wij terugkoppeling over de kijkers en wat het beeld van deze kijkers over ons huis was. Nadat er een akkoord was, waren de papieren snel in orde waardoor de verkoop snel was afgerond. Al met al zeer tevreden over het hele proces. Veel en goede communicatie rondom de verkoop en een vlotte afwikkeling van de verkoop.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?