Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

De 1 keer dat ze kwamen kijken was in 2017 toen stond het onder water. 2 keer was in 2019 niet meer onder water maar deed nog steeds niet mee in de markt. 3 keer 2020 waren ze zo overtuigd af de min. verkoop prijs dat ik kon gaan shoppen. Ze hebben me mij bij al het moeilijke papier werk geholpen waar ze alle tijd voor je nemen. Fantastisch!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

We zijn heel erg blij met Beumer Makelaars, en dan vooral met Bernadette! Ze heeft ons heel goed en vriendelijk geholpen. De service was supersnel, dat was heel fijn. Bernadette had echt oog voor hoe het huis verkocht zou moeten worden, dat was leuk om te merken!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.3

Snel, persoonlijk, komen afspraken na, laag drempelig, zeer prettig en altijd vriendelijk, goed bereikbaar, echt super!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

Perfecte begeleiding in de verkoop van ons huis, duidelijke communicatie, goede presentatie en een goed resultaat.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Bernadette is een fijne en professionele makelaar om mee te werken. Zakelijk maar ook persoonlijk. Zij heeft een goed inzicht in de markt en is eerlijk in haar adviezen. Bij onduidelijkheden en vragen reageert zij altijd direct. Haar begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Arjan is super betrokken, enthousiast en deskundig. Gaat vol voor het beste resultaat, met oog voor een prettig proces voor alle partijen. Arjan heeft ons eerder geholpen als aankoopmakelaar en nu fantastisch geholpen als verkoopmakelaar. Wij bevelen Beumer Makelaardij en Arjan in persoon van harte aan!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?