Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Perfecte makelaar. Zeer meegaand. Goede uitleg. Kan altijd bellen of appen als ik iets niet begrijp. Ik ga haar zeker aanraden als ik iemand weet die zijn huis te koop wil zetten.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij hebben onze verkoop in handen gegeven van Arjan, hij bleek terzake kundig en zijn voorspellingen kwamen ook uit. We werden tijdens de bezichtigingen dagelijks op de hoogte gehouden over de stand van zake en zijn inschatting over de aspirant koper. De enige opmerking die ik ten negatieve kan maken is over het bedrijf dat de foto’s en de beschrijving maakte. Zij hadden het blijkbaar te druk en konden niet een opvallende omschrijving van onze woning maken, anders dan de bekende gemeen plaatsen over bijzonder of apart. Gelukkig hebben Arjan en wij de omschrijving later zelf geredigeerd, zodat de omschrijving paste bij de woning. Zoals te doen gebruikelijk (in deze tijd) was de woning binnen 10 dagen na de publicatie boven de vraagprijs verkocht. Ook de nazorg voor de koper was prima. Kortom Beumer is een Aanrader op de Utrechtse huizenmarkt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ons contact met Arjan was vanaf moment één erg prettig. Hij is erg bevlogen, vriendelijk en behulpzaam. Arjan is een ervaren makelaar en dat zie je in alles terug. Zo kent hij de markt erg goed en gaf hij tijdens het traject veel vertrouwen. Ook was er duidelijke communicatie over en weer. Tot slot wordt Arjan door enkele collega’s ondersteunt. Oa. de fotografe die prachtige foto’s van ons huis heeft gemaakt en de assistenten over de mail die altijd snel en vriendelijk reageerden. Een dikke tien dus.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Snelle feedback en direct klaar staand om iets aan te passen wat niet naar wens was. Leuke twist gevend aan iets mindere kanten van een huis. Je merkt dat er met een bepaalde liefde en waarde aan een huis gekeken werd. Goed contact en snelle feedback. Deskundige aanpak van administratieve zaken en afwikkeling.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.3

Birgit heeft ons uitstekend geadviseerd hoe de woning 'naar de markt' te brengen. Ze heeft geweldig ingeschat hoe de meeste response te krijgen om daar vervolgens de optimale kandidaat-koper uit te selecteren. Ze laat in mijn vrouw en mij een erg tevreden klant achter.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Het contact verliep zeer aangenaam, geen druk, flexibel en laagdrempelig in de communicatie. Daarnaast professioneel en realistisch wat betreft het creëren van verwachtingen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?