Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7.8

Contact verliep goed, helaas wel voor minder verkocht dan in eerste instantie als haalbare prijs werd aangegeven

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

8.8

Ik heb gekozen voor Beumer omdat ik het contact met Arjen als positief en constructief heb ervaren. Hij heeft met mij meegespeeld om het maximum eruit te halen. Toen de eerste vraagprijs te hoog bleek, heeft Arjen een strategie voorgesteld, die uiteindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Ik ben zeer tevreden over het contact met Arjen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8.5

Makelaar was aanwezig vanaf de waardebepaling tot het tekenen van het koopcontract. Excellente service

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9.5

We kunnen Beumer Makelaars van harte aanbevelen! Zij kennen hun markt en zetten zich voor 100% in voor hun klant. Ze zijn servicegericht en zeer actief mbt de opdracht. Zoek je een makelaar die je van A tot Z begeleidt binnen de (ver)koop van je woning, is Beumer een zeer goede keus.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9.3

Het contact met Arjan Embrechts van Beumer Garantiemakelaars was bijzonder plezierig. Na de eerste kennismaking hadden wij meteen een goed gevoel, waardoor wij geen andere makelaars meer hebben benaderd. Arjan reageerde snel op onze vragen en hield ons goed op de hoogte van de bezichtigingen. Ook met de medewerkers van zijn kantoor was het contact plezierig. Arjan, nogmaals bedankt!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9.8

Was heel goed geholpen en vriendelijk en top zakelijk, Ik ben helemaal tevreden met Beumer makelaar werken, Als ik ooit nog huis koppen of verkopen ik kom jullie kantoor deur kloppen, Bedankt voor alles!!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?