Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.5

Makelaar was aanwezig vanaf de waardebepaling tot het tekenen van het koopcontract. Excellente service

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9.5

We kunnen Beumer Makelaars van harte aanbevelen! Zij kennen hun markt en zetten zich voor 100% in voor hun klant. Ze zijn servicegericht en zeer actief mbt de opdracht. Zoek je een makelaar die je van A tot Z begeleidt binnen de (ver)koop van je woning, is Beumer een zeer goede keus.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9.3

Het contact met Arjan Embrechts van Beumer Garantiemakelaars was bijzonder plezierig. Na de eerste kennismaking hadden wij meteen een goed gevoel, waardoor wij geen andere makelaars meer hebben benaderd. Arjan reageerde snel op onze vragen en hield ons goed op de hoogte van de bezichtigingen. Ook met de medewerkers van zijn kantoor was het contact plezierig. Arjan, nogmaals bedankt!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9.8

Was heel goed geholpen en vriendelijk en top zakelijk, Ik ben helemaal tevreden met Beumer makelaar werken, Als ik ooit nog huis koppen of verkopen ik kom jullie kantoor deur kloppen, Bedankt voor alles!!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Prettig contact, duidelijke communicatie, heldere afspraken en het gewenste resultaat! En dat alles op een zeer vriendelijke en deskundige wijze, dus zeker een aanrader! Onwijs bedankt Makelaar Arjan Embrechts en team Beumer Utrecht!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het persoonlijk contact maakte alles prettig alles verliep professioneel en correct. Vanaf het bellen tot aan het verkopen en kopen van een huis heeft onze makelaar ons goed en prettig bijgestaan in de beslissingen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?