Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact met de makelaar verliep heel prettig. Erg toegankelijk en meedenkend. De makelaar was ook goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail. Beumer heeft onze woning heel snel voor een hele goede prijs verkocht. Wij zijn uiterst tevreden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Was heel goed geholpen en vriendelijk en top zakelijk, Ik ben helemaal tevreden met Beumer makelaar werken, Als ik ooit nog huis koppen of verkopen ik kom jullie kantoor deur kloppen, Bedankt voor alles!!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8.5

Communicatie kan soms beter, we moesten zelf af en toe nagaan wat de status was. Dit lag meestal aan de afstemming tussen kantoor en Bernadette.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9

Na een paar gesprekken met Arjan op kantoor en in mijn woning zijn we overgegaan tot verkoop van mijn woning . Het is allemaal goed verlopen en ik werd goed op de hoogte houden en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd . Het contact met Beumer verliep erg fijn .

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Vakkundig en vriendelijk, we werden steeds goed op de hoogte gehouden. Er werd goed doorgepakt voor wat betreft de verkoop, foto u2018s etc. Servicegericht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar verliep erg persoonlijk en goed: er kwam altijd snel antwoord op vragen. Bovendien werden we goed door het hele proces begeleid, met een goede verkoop als resultaat.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Beumer Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?