Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

Ik had anderhalf jaar geleden mijn vorige huis via Beumer verkocht en heb nu weer voor hen gekozen omdat het een betrouwbaar kantoor is met prettige en ter zake kundige medewerkers; de service is goed en accuraat , en na iedere bezichtiging was er direct een terugkoppeling zodat ik altijd geheel op de hoogte was van de ontwikkelingen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Arjan is een heel betrokken en deskundige makelaar. Hij denkt mee en zijn adviezen zijn duidelijk en goed. Je merkt aan alles dat hij een jarenlange ervaring heeft. Hij kent de markt en alles verloopt soepel. Kortom, een heel goede, betrouwbare makelaar!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Uitermate deskundige en vakkundige begeleiding bij de verkoop van ons huis. De koop was in minder dan 2 weken rond. Goede communicatie en duidelijke uitleg bij de procedure.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij bevelen Beumer Garantiemakelaars, en meer specifiek Bernadette, van harte aan als makelaar, omdat: - Ze snel en duidelijk communiceren en nuttig advies geven, wat van belang is bij een succesvolle aan-/verkoop van een woning. - Beumer ons volledig heeft ontzorgd in het verkoopproces, dus het heeft ons weinig moeite en tijd gekost. - Ook de binnendienst (Gaby) van Beumer snel en kundig handelt. - Beumer ons naast de verkoop van ons huis ook proactief ondersteunt bij de aankoop van ons nieuwe nieuwbouwhuis en tijdelijke huur in de tussenperiode. - En dit alles voor een concurrerende prijs.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7.8

Contact verliep goed, helaas wel voor minder verkocht dan in eerste instantie als haalbare prijs werd aangegeven

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

8.8

Ik heb gekozen voor Beumer omdat ik het contact met Arjen als positief en constructief heb ervaren. Hij heeft met mij meegespeeld om het maximum eruit te halen. Toen de eerste vraagprijs te hoog bleek, heeft Arjen een strategie voorgesteld, die uiteindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Ik ben zeer tevreden over het contact met Arjen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beumer Garantiemakelaars Utrecht is beoordeeld met een 9,2

Bij Beumer Garantiemakelaars Utrecht staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?