Vacature commercieel medewerker binnendienst

Ben jij een enthousiaste duizendpoot? Ben je klantgericht, stressbestendig, collegiaal en accuraat? Wil je werken in een hecht team bij de best presterende vestiging van De Hypotheekshop? Dan is dit jouw kans!

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop Vleuten- De Meern en Utrecht is onderdeel van de grootste financiële adviesketen van Nederland. In de afgelopen drie jaar zijn wij maar liefst twee keer uitgeroepen tot best presterende vestiging en we worden op advieskeuze beoordeeld met gemiddeld een 9,8.

Wij werken samen met 5 makelaarskantoren die een uitstekende reputatie in de regio hebben opgebouwd en die zeer actief zijn op het gebied van zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Door de groeiende vraag naar onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste binnendienstmedewerkers.

Functie binnendienst

Functie

In deze afwisselende functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, zowel telefonisch als op kantoor. Je bent de steun en toeverlaat van de adviseurs, voert administratieve en commerciële werkzaamheden uit, vraagt offertes op, draagt zorg voor de correspondentie en onderhoud contact met de klant.

Je voert deze werkzaamheden uit op ons kantoor in De Meern maar ook thuiswerken wordt gestimuleerd.

Profiel binnendienst

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

Minimaal MBO opgeleid. Daarnaast beschik je over de WFT adviseur basis en eventueel WFT vermogen/hypothecair krediet of je bent bereid dit te behalen.
Klantgericht, accuraat, stressbestendig, representatief en collegiaal
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden
Ervaring op het gebied van binnendienstwerkzaamheden binnen een financiële instelling

Team Hypotheekshop

Enthousiast geworden?

Wil jij graag werken in een jong en hecht team bij een organisatie die uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar biedt? Laten we dan snel kennis maken!

Mail je motivatie en CV naar jeroen.landzaat@hypotheekshop.nl  t.a.v. Jeroen Landzaat.