Vacature Hypotheekadviseur

Ben jij een proactieve, klantgerichte en enthousiaste hypotheekadviseur? Wil je werken in een hecht team bij de best presterende vestiging van De Hypotheekshop? Dan is dit jouw kans!

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop Vleuten- De Meern en Utrecht is onderdeel van de grootste financiële adviesketen van Nederland. In de afgelopen drie jaar zijn wij maar liefst twee keer uitgeroepen tot best presterende vestiging en we worden op advieskeuze beoordeeld met gemiddeld een 9,8.

Wij werken samen met 5 makelaarskantoren die een uitstekende reputatie in de regio hebben opgebouwd en die zeer actief zijn op het gebied van zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Functie Hypotheekadviseur

Functie

Als hypotheekadviseur ben je verantwoordelijk voor deskundige hypotheekadviezen aan nieuwe en bestaande klanten. Je inventariseert en analyseert de klantbehoefte en vertaalt deze door naar een passend en onafhankelijk hypotheekadvies. Daarnaast onderhoud je contact met geldverstrekkers, notarissen en makelaars.

Je voert deze werkzaamheden uit op ons kantoor in De Meern maar ook thuiswerken wordt gestimuleerd.

Profiel Hypotheekadviseur

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

MBO+ of HBO werk- en denkniveau
Diploma Erkend Hypothecair Planner/Erkend Financieel Adviseur
Werkervaring in een soortgelijke functie
Klantgericht, stressbestendig en collegiaal
Accuraat en een flexibele instelling
Woonachtig in de regio Utrecht

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden?

Wil jij graag werken in een jong en hecht team bij een organisatie die uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar biedt? Laten we dan snel kennis maken!

Mail je motivatie en CV naar jeroen.landzaat@hypotheekshop.nl  t.a.v. Jeroen Landzaat.