Vacature woningmakelaar

Ben jij een ambitieuze woningmakelaar die op zoek is naar een uitdagende functie bij een toonaangevend makelaarskantoor? Wil je werken in een jong en hecht team? Droom jij ervan in de toekomst wellicht je eigen vestiging te starten? Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuw talent dus dit is je kans!

Regio

Groeiende vraag

Beumer Garantiemakelaars is een gerenommeerd en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in Leidsche Rijn, Maarssen, Utrecht en Wijk bij Duurstede. Wij zijn zowel actief op het gebied van bestaande bouw als nieuwbouw. Doordat we eigen marketeers en een fotograaf in dienst hebben zijn we onderscheidend op het gebied van marketing en objectpromotie.

Het succes van onze werkwijze en enthousiasme blijft niet onopgemerkt, we worden op Funda beoordeeld met gemiddeld een 9,2. Door de groeiende vraag naar onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle makelaars.

Missie

Onze missie en visie

Missie: Beumer Garantiemakelaars is er voor alle huizenbezitters en woningzoekenden in de regio Utrecht. Transparantie en vertrouwen is de basis van onze relaties. Door continue bijscholing van medewerkers behouden we kennis van de markt. We leveren niet in op kwaliteit maar staan achter ons full-service principe.

Visie: Beumer Garantiemakelaars zet haar kennis, ervaring en de meest innovatieve middelen in om onze opdrachtgevers uitstekend te kunnen bedienen in een continue veranderende markt. Onze ambitie is het meest klantgerichte en innovatieve makelaarskantoor te zijn in de regio.

Wat is mijn huis waard?

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

  • Gecertificeerde woningmakelaar (K)RMT
  • Ervaring in de makelaardij
  • Kennis van het werkgebied (Regio Utrecht)
  • Ambitieus, actief, betrokken en zelfstandig
  • Spontaan, innovatief en ondernemend
  • Gedreven, positief en klantgericht
Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden?

Wil jij graag werken in een jong en hecht team bij een organisatie die een uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, een goede bonusregeling en meerdere leuke en gezellige teamuitjes per jaar biedt? Laten we dan snel kennis maken!

Mail je motivatie en CV naar Erik Bosman via ebosman@beumer.nl. Misschien werk jij binnenkort wel in het leukste team van de regio Utrecht!