VOOR ONTWIKKELAARS

Nieuwbouwprojecten verkopen of verhuren

Nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht succesvol verkopen of verhuren. Dat is de missie van ons nieuwbouwteam. Wij als NVM-nieuwbouwspecialist hebben de meest actuele kennis en data in huis. Hiermee zetten wij nieuwbouwprojecten succesvol in de markt. Bovendien denken we graag mee in het voortraject. Zodra de verkoop en/of verhuur start, staat een deskundig verkoopteam klaar, ook voor ontwikkelaars. Als gevolg daarvan ontdekken steeds meer projectontwikkelaars en vastgoedbedrijven onze succesvolle aanpak. We zijn actief in een grote regio: in en rond de stad Utrecht.

De NVM-nieuwbouwspecialisten van Beumer Garantiemakelaars Innovatief en actuele kennis

● Veel kennis en ervaring in de verkoop en verhuur van nieuwbouw
● Zijn enthousiast, daadkrachtig en creatief
● Beschikken over actuele data en uitgebreide kennis
● Maken ieder woningbouwproject tot een succes

In het bezit van kantoorpanden die een tweede leven verdienen? Een concreet advies op maat

Transformatie van kantoorpanden of  Monumentale gebouwen omtoveren tot een sfeervolle zorglocatie of hotel? Wat de vraag ook is, wij helpen bij de transformatie van bestaande panden daar waar nodig. Samen schatten we de kansen in om te bepalen wat de waarde en kosten zijn van dergelijke stap. Niet met langdradige rapporten, maar met concrete adviezen. De vastgoedmarkt vraagt tenslotte om daadkracht.

Teamwork bij Tenders nieuwe locaties Ervaring & kennis

Samen met andere adviseurs zoals architecten, beleggers, constructeurs en reclamebureaus brengen wij graag onze expertise in om een nieuw plan te voorzien van de commerciële uitingen. Dit voor optimale en succesvolle verkopen of verhuren van nieuwbouwprojecten. Naast onze commerciële inbreng kunnen wij een marktonderzoek rapportage maken waarin de volgende aspecten aan de orde komen;

● Locatie onderzoek
● Transactieonderzoek
● Woonwens analyse
● Doelgroep analyse
● Productvorming
● Prijsvorming
● Marketing & Communicatieadvies

Exclusief bij Beumer Nieuwbouw Onderscheidend in marketing

Beumer Nieuwbouw heeft een eigen marketingafdeling voor het optimaal promoten van uw project. Hierbij moet u onder meer denken aan speciaal voor uw project gemaakte Facebook-, Instagram- en Googlecampagne. Ook wordt er gebruik gemaakt van diverse traditionele geprinte promotie. Zij zijn dagelijks bezig met het monitoren van de resultaten en het optimaliseren van de verschillende campagnes. Kortom, Beumer Nieuwbouw zorgt voor een optimale en originele presentatie van het project. Zowel online als offline.

E-magazine / nieuwsbrief Maandelijks een Nieuwbouwupdate naar 30.000 geabonneerde

Iedere maand sturen wij aan ons gehele nieuwbouwbestand (+/- 30.000 actieve mailadressen) een Beumer Nieuwbouwupdate. In deze Nieuwbouwupdate leest men alles over ons aanbod en interessante nieuwtjes over de nieuwbouwmarkt. Ten slotte kunnen we desgewenst voor een project een specifieke mailing verzorgen.